Abonare la noutati

Activitatile de baza a companiei Forward International SRL

August

Comapnia Forward International SRL a fost înfiintata in octombrie 1994. Activitatea de baza fiind importul, distributia si dezvoltarea produselor pe teritoriul R.Moldova.  

Pina in anul 2000, in portofoliul companiei au fost produse de îngrijire personala si produse de uz casnic Colgate-Palmolive si Coty.

In anul 2000, a fost semant contractul cu compania Overseas Groupe din Romania si in lista produselor distribuite de  compania noastra a aparut brandul Baneasa cu diverse sortimente de faina, malai, gris, paste. Am fosta una dintre primele companii in R. Moldova care a inceput sa comercializeze paste ambalate, malai ambalat. In acea perioada piata era divizata in magazine de retail si engro-uri, supermarketele si retele de magazine au aparut mai tirziu.

Una din prioritatile companiei noastre este si dezvoltarea produselor, iar in aceasta directie avem o echipa profesionista de merchandiseri, prin care prestam servicii calitative clientilor nostri in vederea asigurarii unor loyault-uri profesioniste, cu un impact mare asupra clientilor si deciziei lor de cumparare. In acelasi timp echipa noastra de promotori si hostese ajuta clientii nostri in respectarea principiilor FiFo in magazine si prestarea serviciilor de implementarea a promotiilor, degustarilor in magazine. La acesta se adauga si organizarea permanenta a diverselor activitati de promovare care permite plasarea produsului.

inapoi

Pentru mai multe detalii

Ne contactati utilizind forma de mai jos.

Lasa-ti un mesaj